Beli buku secara online

Ya, sekarang anda boleh beli buku  secara online. Kini anda boleh beli buku secara online. Hanya yang anda perlu buat ialah pilih buku yang dikehendaki, isi maklumat penerimaan, buat pembayaran dan tunggu buku yang dipos sampai ke rumah. Lebih mudah, selamat dan menjimatkan. Nak tau caranya, baca entri ini seterusnya.

Apa itu beli buku secara online

Beli buku secara online ini boleh dibuat menerusi laman web rasmi iaitu Bookcafe.com.my dimana di dalamnya terdapat banyak pilihan buku sama ada buku rujukan peperiksaan, novel, buku agama, pilihan penerbit dan penulis, buku resepi, rujukan sekolah, buku cerita kanak-kanak, buku terlaris dan pelbagai lagi jenis buku. Pendek kata, apa yang ada di kedai buku biasa, di Bookcafe.com.my pun ada.

Bagaimana caranya beli buku secara online?

Mudah sebenarnya nak beli buku secara online ini. Mula-mula layari laman web rasmi Bookcafe.com.my, selepas itu buatlah pilihan buku yang dikehendaki, kemudian isi nama dan alamat untuk proses penerimaan, pilih cara bayaran yang diingini sama ada melalui mesin deposit tunai ataupun internet banking dan tunggu penghantaran terus ke alamat anda.

Masa memproses pembelian anda akan dibuat dalam masa 24 jam selepas pengesahan pembayaran dibuat dan penghantaran buku anda biasanya mengambil masa 3 hingga 5 hari bekerja. Penghantaran buku akan menggunakan perkhidmatan Pos Malaysia (Poslaju).

Sekiranya terdapat masalah seperti buku tidak sampai ataupun buku sampai tidak dalam keadaan sempurna, sila hubungi pihak Bookcafe.com.my dan jika terdapat sebarang kecuaian yang terjadi, maka anda akan menerima buku baru tanpa sebarang kos penghantaran tambahan.

Kelebihan membeli buku secara online?

Selain daripada menjimatkan masa dan kos serta mudah, kelebihan membeli buku online di Bookcafe.com.my ini ialah anda akan dapat diskaun istimewa yang tiada di kedai buku biasa. Jadi apa tunggu lagi, cepatlah buat pilihan buku kegemaran anda sekarang. Pembelian boleh dibuat menerusi link dan banner di bawah ini;

[+] KLIK DISINI –  BELI BUKU SECARA ONLINE!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s